Datum

11 oktober 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na een gedwongen pauze van drie weken mocht het vierde elftal zondagochtend weer aan de bak. Onder frisse omstandigheden was op het hoofdveld BWO 4 te gast. De bezoekers waren duidelijk een maatje te groot. Al snel liep het vierde achter de feiten aan. Na de pauze was er wel herstel, zicht op een resultaat is er echter niet geweest.

Net als in de eerste competitiewedstrijd stond het vierde in no time op een schier onoverbrugbare achterstand. De klok tikte het kwartier nog niet aan of de blauw-witte gasten stonden op een comfortabele 0-3 voorsprong. Met een fnuikende 0-5 ruststand ging de thuisploeg aan de thee. Al snel na rust scoorde het vierde tegen. Jorn ter Huurne, weer hij, knikte binnen uit een corner van Bram Fukkink. Het laatste sprankje hoop werd even later weer te niet gedaan toen BWO uit een vlotte counter de marge weer op vijf bracht. Dat was het verhaal van de tweede helft. Het vierde scoorde nog twee keer, even zo vaak sloegen de bezoekers terug. Bram Fukkink scoorde de 2-6 door een goede aanval door het midden gedecideerd af te ronden, Jorn ter Huurne scoorde de 3-7 door hard en hoog binnen te schieten. Met 3-8 kon na deze koude douche de warme douche worden opgezocht en daarna het koude biertje thuis. Hij smaakte zowaar ook nog…

Volgende week wordt de inhaalwedstrijd tegen Enter 5 gespeeld. Thuis om 9.00 uur. Als de maatregelen van de overheid dat nog toestaan. We gaan het zien. Blijf gezond!