Datum

20 september 2020 11:00

Accommodatie

Onbekend

Het vierde elftal startte zondag aan de nieuwe competitie. Een dramatische start achtervolgde de ploeg de hele wedstrijd. Al na ruim een kwartier stond er in Boekelo 3-0 op het scorebord. Het spreekt voor de instelling na de pauze dat de ploeg nog zicht bleef houden op een puntje. Dat zat er uiteindelijk niet in.

BSC Unisson 4 kwam afgelopen zondag wel makkelijk aan de doelpunten. Waar het vierde voor de pauze niet echt gevaarlijk wist te worden, werd aan de andere kant de rode loper uitgelegd. Een onderschepte ingooi op eigen helft betekende al snel een vrije doortocht en de 1-0. Niet lang daarna toucheerde Wouter ter Braak een inzet van de gastheren waardoor deze onhoudbaar in de hoek verdween. En na ruim een kwartier wist een aanvaller van de thuisploeg wel raad met een buitenkansje dat hem pardoes in de voeten werd geschoven: 3-0. Wedstrijd gespeeld, zou je zeggen. Na de hervatting echter een ander HSC. Gesterkt door een vlotte tegentreffer, Jorn ter Huurne tikte in na een corner van Bram Fukkink, ging de ploeg op jacht naar meer. De wedstrijd was nu meer in balans en het vierde kon ook meer afdwingen dan in de eerste helft. Met nog ruim twintig minuten op de klok schoot Ruud Schepers van randje zestien de 3-2 in de touwen en ging het vierde op jacht naar de gelijkmaker. Achterin werd noodgedwongen wat meer ruimte weggegeven maar omdat BSC Unisson niet wist te profiteren bleef het vierde in de wedstrijd. Een gelijkmaker zat er helaas niet meer in.

Conclusie: een onnodige nederlaag door een dramatische start. Volgende week thuis tegen Enter 5 is er kans op eerherstel.