Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

De perfecte voetbalmiddag! HSC zat 3 toont veerkracht en wint knap met 5-2 van Winterswijk.

Opstelling

Met een temperatuur van 20 graden en een man of 40 langs de lijn, beloofde het een mooie dag te worden. Maar het begin liet wat anders zien, na een minuut of 5 was het al 0-1 voor de bezoekers. Een treurig begin van een dag, die achteraf legendarisch bleek te worden. Na 15 minuten was er een lullig moment achterin en Winterswijk profiteerde en het was 0-2.

In de rust werd er besloten dat er uit een ander vaatje getapt moest worden. En dit was voor HSC weggelegd. Onder begeleiding van het publiek werd de achtervolging ingezet. Bram zette goed zijn lichaam er tussen en werkte de bal als een echte spits achter de doelman. Met 1-2 was de klopjacht begonnen. Vervolgens kwam er een scherp aangesneden corner van Ken en die werd in de goal gewerkt door de man met z'n prachtige rossige lokken, met de knie door Prikarinho. Een gelijke stand was het resultaat en het rook naar meer. Brommer Ken werd goed op pad gestuurd door Jord en liet zien waarom hij zo'n dodelijke linker heeft. Hij werkt de bal goed achter de doelman en eindelijk was daar de voorsprong. Ken liet het niet bij één doelpunt. De keeper stond achter de muur en Ken legt de bal rustig onder de muur door. Met 4-2 was HSC in een 'safezone'. Maar Winterswijk klopte op de deur en was opzoek naar de aansluitingstreffer. Deze kwam er niet, want HSC gooide de wedstrijd in het slot. Via de goed spelende Bomber kwam HSC op 5-2. Een dag met kippenvel. In grote getallen waren de supporters aanwezig en ze werden helemaal gek. Na de tijd een lekker pilsje en een stukje kaas en worst voor onze trouwe aanhang!

Een bult gezelligheid en de eerste wedstrijd met ons nieuwe doek en bord. Een prachtige entourage op Ons Hoofdveld! Iedereen bedankt voor de mooiste zaterdag van ons prille bestaan! Graag zien wij jullie terug bij onze volgende thuiswedstrijd!

Volgende week is er geen wedstrijd, maar dan vindt het teamfeest plaats!
Wij informeren jullie over onze volgende thuiswedstrijd, houdt onze pagina in de gaten!