9 september 2018 11:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Na de makkelijke overwinning op FC Winterswijk 4 kwam Vodigo 2 op de bezoek op het Groot Scholtenhagen. Deze 2e klasser had ook zijn eerste wedstrijd gewonnen en dus zal de winnaar van dit duel zeer waarschijnlijk de volgende ronde van de beker weten te bereiken.

HSC3 begon erg goed. Er werd een uitstekend positiespel gespeeld, waardoor telkens de vrije man werd gevonden en de spitsen aan het werk werden gezet. Tevens wist het door veel druk te zetten de bal steeds in no-time terug te winnen. De frustratie bij Vogido werd alsmaar groter, maar de gasten haalden de rust zonder tegentreffers. Daniel Timmer had voor rust de paal geraakt en Koen Horstink schoot 2x nipt voorlangs.

Na rust drukte Vogido meer vooruit en werd het lastiger op te bouwen voor HSC3. Het leed meer balverlies en dus kregen ook de gasten nu hun eerste kansen. Het was jammer dat een voorzet uit een vrije trap direct leidde tot een scrimmage in het doelgebied en de 0-1. Even later leek HSC3 zich prachtig onder de druk uit te voetballen, maar het simpelste passje ging mis en leidde een counter in die niet kon worden gestopt: 0-2. Vogido bleek dus veel effecienter en dit was een mentale dreun voor het 3e. De 2e klasser kreeg vleugels, bij HSC3 gingen de kopjes naar beneden en dus liep de score op. Uiteindelijk werd het 0-5, maar de score had nog groter uit kunnen vallen.

Een fantastische eerste helft werd helaas gevolgd door een zwakke tweede, omdat Vogido wel direct zijn kansen benutte. Genoeg lessen om uit deze wedstrijd mee te nemen.