15 april 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 3 (zon)

Zondag 15 april mocht het 3e op bezoek bij hekkensluiter Hector in Goor. Het werd een ochtend zonder zorgen en dus nam het 3e de punten mee naar huis: 0-5.

HSC3 begon goed aan de wedstrijd en in de 4e minuut brak Koen Horstink door op de linkerkant. Vanaf de achterlijn legde hij keurig terug op Mark Oskam die de 0-1 binnenschoot. HSC bleef de wedstrijd controleren en liep een kwartier later uit naar 0-2. Niels Bloemen werd diepgestuurd en zijn strakke, lage voorzet werd door Koen Horstink afgerond. In de rest van de eerste helft leek HSC3 nog 2x te scoren, maar beide keren werd er onterecht gevlagd en gefloten voor buitenspel.

Na rust besliste de wedstrijd HSC3 de wedstrijd snel. Guido Winkelhorst bediende de opkomende Donny Lefers. Zijn prachtige voorzet werd door Bram Veldhuis met een beheerste volley afgewerkt. Net na het uur maakte Bram zijn 2e. Zijn vrije trap kwam terug uit de muur, waarna hij met een schuiver de keeper wist te passeren. 2 minuutjes later was het Niels Bloemen die voor 0-5 zorgde. Mark Oskam's kopbal uit een corner werd nog van de lijn gehaald, maar Niels prikte de rebound binnen. In het verdere verloop van de tweede helft had de score nog wel verder op kunnen lopen, maar een aantal goede schoten van Akif Gurkan gingen rakelings langs de goal en een aantal andere goede kansen werden niet goed uitgespeeld of afgewerkt.

Door de overwinning blijft HSC3 uiteraard aan kop.  De grootste concurrent Barbaros speelde dit weekend niet, waardoor het gat in verliespunten gelijk is gebleven. De weken van de waarheid komen er nu aan voor het 3e met 2 belangrijke thuiswedstrijden  tegen NEO en FC Suryoye op het programma.