Op een drassig veld haalt HSC een magere 1-9 overwinning binnen.

7 oktober 2017 12:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 3

Is 1-9 mager? Wel als je twee penalty's hebt gemist.. Na 5 minuten was het al duidelijk welk vlees we vandaag in de kuip hadden, half gaar.. De jongens van Markelo waren niet echt gebrand en lieten het bij vlagen lopen. Uiteraard maakte de voetbalmachine van Zaterdag 3 hier gebruik van.

Op de flanken was er veel snelheid en dat heeft de nummer 4 van Markelo geweten. Ken zette even aan en er wordt gesuggereerd dat de nummer 4 van Markelo stil stond. Ken kwam goed naar binnen en daar werd hij gevloerd. De scheidsrechter gaf een penalty! Ramon krijgt als vaste penalty nemer de kans om zijn twee missers van vorig seizoen en het seizoen daarvoor goed te maken. Maar de vrije schiet kans vanaf 11 meter was niet aan hem besteed. De bal vloog links langs de paal..
De wedstrijd was nog geen 5 minuten oud toen Ken de score opende, 0-1. Wederom een goede actie en hij rond goed af met links. Wat er daarna gebeurde is niet in woorden te omschrijven. Een FIFA goal. Met links vanaf een meter of 20 legt Ken de bal in de bovenhoek. Een mooie 0-2 voorsprong. HSC ging door met druk zetten, en ook voor aanvoerder Nick was er nog een goaltje weggelegd. De keeper schoot de bal vakkundig tegen de elleboog. En de bal verdween met een mooie boog het doel in. Met een 0-3 voorsprong ging HSC verder. De 0-4 hoeft niet benoemd te worden, onze nummer 9 maakte de goede voorzet van Luuk af. Daarna was er even een momentje van onoplettendheid achterin en hier profiteerde Markelo van, 1-4. Daarna liet Stan Waning even wat straatvoetbal zien. Met een goede actie zette hij zichzelf vrij voor de goal, om vervolgens met het chocolade been de 1-5 erin te leggen. Er kwam nog een penalty Prikarinho kreeg een klap voor z'n kop. En de bal kwam weer op 11 meter te liggen. Luuk Harmsen achter de bal, en wederom was de penalty niet aan HSC besteed. Een PSV effect??

De 1-6 was viel door wederom een goal van onze nummer 9, na een goede vrije trap van Nick. In de tweede helft kwam Bram er in als spits en onze spitta Bomber liet zien waarom hij in de punt van de aanval staat. Als een bewegende muur hield hij iedereen van zich af en legde hij de bal vakkundig in de verre hoek. Met een prachtige 1-7 ging HSC gestaag door met voetballen. Via een prima actie over de rechter kant met Rien, Mats en Nick kwam de bal voor bij Bomber en wederom was het raak voor de spits, 1-8. De laatste goal kwam op naam van Ken. Na een goede voorzet legde Ken de derde in het net en dus een hattrick voor hem.

Zaterdag 3 kwam zonder al te veel moeite door deze wedstrijd. Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. En uiteraard willen wij graag alle seizoenkaarthouders zien. Dus komt allen! Aanvang 15.00 op Ons Hoofdveld!