29 oktober 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Afgelopen zondag kwam Barbaros 3 op bezoek op het Groot Scholtenhagen. De ploeg had net als HSC3 nog maar één keer verloren dit seizoen, maar bleek geen partij voor het 3e. Na een half uur verzet te hebben geboden werden de Hengeloërs met 8-1 verslagen.

De eerste 10 minuten leek het erop dat het een spannende wedstrijd zou worden. Barbaros bleek over behendige en wendbare spelers te beschikken en HSC3 had moeite om grip op de middenvelders te krijgen. De eerste kans was dan ook voor de gasten, maar Tim Horstink wist de bal uitstekend naast het doel te tikken. Na 12 minuten werd voor het eerst de zwakte van Barbaros blootgelegd. Gerben ten Barge stak de bal schitterend tussen twee linies door naar Niels Bloemen die één op één met de keeper geen fout maakte: 1-0. Na nog 2 goede kansen aan beide kanten kwam Barbaros terug in de wedstrijd. De spits van de gasten kreeg te veel ruimte om een voorzet aan te nemen en binnen te volleren. De gelijke stand was echter van korte duur, want twee minuten later schoot Gerben ten Barge een vrije trap laag in de hoek binnen. Niels Bloemen besliste het duel vervolgens nog voor rust met twee treffers.

Na rust leek Barbaros nog even de motivatie te hebben om terug te komen, maar de snelle 5-1 van Thom Busschers maakte aan alle illusies een einde. HSC3 ging goed door,  waardoor Koen Horstink nog 2 doelpunten aan zijn totaal kon toevoegen. Het slotakkoord was voor Mark Oskam die een afvallende bal op twintig meter oppikte en de bal prachtig tegen de touwen schoot voor 8-1. De laatste 20 minuten nam de concentratie af en wist HSC3 zich niet helemaal raad met het totale gebrek aan organisatie bij Barbaros. De frustratie van de gasten leidden ook nog tot twee opstootjes, waardoor iedereen blij was dat er tijdig werd afgefloten.