B. Heuker of Hoek

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Het 3e heeft zichzelf deze zondag een slechte dienst bewezen. Bij een overwinning tegen concurrent Juventa'12 2 was er een gaatje geslagen naar de middenmoot en zou de ploeg aansluiting vinden bij de koplopers op de ranglijst. Een 2-5 nederlaag betekende echter het omgekeerde. De kop raakt enigzins uit zicht, terwijl de achtervolgers aanhaken.

HSC 3 leek veerkrachtig genoeg om een goed resultaat te behalen. Een tegengoal uit een strafschop (hands) werd binnen het kwartier ongedaan gemaakt door de man in vorm Niels Bloemen. Ook een tweede achterstand werd nog voor de rust weggewerkt. Daniel Timmer schoot op aangeven van Niels Bloemen raak.

De wedstrijd kon beide kanten op, maar het was Juventa'12 2 dat de wedstrijd naar zich toetrok. Bij een 2-2 stand werd het 3e tot 2x toe voordeel ontnomen, waardoor grote kansen geen doorgang kregen. Het spel van HSC3 werd er echter niet beter op en Juventa'12 scoorde 20 minuten voor tijd wel. In de slotfase wist Juventa'12 de overwinning nog meer glans te geven door nog 2x te scoren.

Zoals gezegd verliest HSC3 de aansluiting naar boven, maar volgende week krijgt het direct een kans de schade enigszins te repareren. De ploeg gaat dan op bezoek bij nummer 4 Bon Boys dat ook verloor.