K. (Koen) Bossink

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Na 2 nederlagen heeft het 3e eindelijk het zoet van een overwinning weer eens mogen proeven. Het team was duidelijk de bovenliggende partij tegen FC Eibergen 2, maar had moeite het verschil in de score uit te drukken. Uiteindelijk won het wel. Het werd 1-0.

De eerste helft domineerde HSC3. Als FC Eibergen de bal veroverde speelde het gelijk de lange bal, maar deze werd vrijwel altijd door HSC3 terug gewonnen. Slechts een aantal keer kwamen de gasten tot een doelpoging, maar echt gevaarlijk werd het niet. Aan de andere kant had HSC3 ook moeite tot kansen te komen, maar dit kwam doordat FC Eibergen zich ver op eigen helft terugtrok. Toch kregen alle drie aanvallers 1 goede kans, maar allen vonden de keeper op hun weg. Ook Lars ter Avest was nog dichtbij een treffer. Zijn boogbal van 20 meter belandde echter op het dak van het doel.

Na rust probeerde HSC3 het met wat directer spel, maar dit leidde ook tot meer balverlies. Zodoende werd de wedstrijd rommeliger en werd het balbezit wat eerlijker verdeeld over beide ploegen. FC Eibergen kwam nu ook vaker in het strafschopgebied, maar het kreeg slechts 1 grote kans. Tim Horstink ging onder een corner door, waarna Wesley Brugge een kopbal van de lijn haalde. Het stond toen al 1-0. Na balwinst op het middenveld stuurde Mark Oskam Niels Bloemen diep die de verdedigers te snel af was en vrij voor de keeper overtuigend afrondde. Daarna had het 3e de wedstrijd in het slot moeten gooien, maar Daniel Timmer en Lars ter Avest verzuimden beiden te scoren. Hierdoor bleef het onnodig spannend, maar HSC3 hield de nul en kon daardoor dus 3 punten bijschrijven.

Volgende week speelt het 3e niet, waarna het op 7 april op bezoek gaat bij hekkensluiter Victoria'28 2.