B.Eulink

Accommodatie

Onbekend

Opstelling HSC '21 3 (zon)

Op bezoek bij medemiddenmoter TVO 2 heeft het 3e zichzelf een slechte dienst bewezen. Na een slechte eerste helft kon de schade na rust niet meer gerepareerd worden. Het werd 3-2 voor de Beckumers.

HSC3 wilde het initiatief in de wedstrijd naar zich toe trekken, maar daarvoor voerde het zonder bal de taken niet goed uit. Tegenstanders werden niet kort gedekt, waardoor TVO gemakkelijk de bal in de ploeg kon houden. Ook aan de bal was de concentratie er niet, waardoor er een aantal counters cadeau werden gedaan. Ondanks dit alles kwam het 3e op voorsprong. Niels Bloemen zette een vrije trap van de zijkant voor, de keeper greep mis, waarna Twan Damhuis de bal makkelijk in de lege goal kon koppen. Lang kon HSC3 niet genieten van de voorsprong.  Na stom balverlies en verdedigende fouten aan Haaksbergse zijde draaide TVO de zaken binnen 10 minuten om. Het spel van HSC3 werd er niet beter op en via een prachtige aanval scoorde TVO nog voor rust de 3-1.

Mede door 3 wissels was het 3e na rust wel bij de les. Het kreeg eindelijk grip op het middenveld. Na 20 minuten zette de uitstekend ingevallen Joris Lankheet met een verticale pass Niels Bloemen voor de keeper. Niels bleef rustig en prikte de aansluitingstreffer binnen. Even later leek het 3-3 te worden na een uitstekende actie van Koen Horstink kwam de bal via Twan Damhuis bij Daniel Timmer die in 2x binnenschoot. De scheidsrechter keurde de goal echter af "vanwege buitenspel en anders hands". Richting het einde kreeg TVO op de counter nog en goede kans, maar de beste kans was nog voor HSC3. Na een indrukwekkende solo zette Koen Horstink voor. De keeper tikte de bal net voor het hoofd van Niels Bloemen weg maar die kreeg de bal nog wel bij Daniel Timmer. Daniel omspeelde de keeper, maar wist van dichtbij de verdediger op de lijn niet te passeren.

Hierdoor bleef het bij 3-2. Volgende week sluit het 3e het voetbalseizoen af met een thuiswedstrijd tegen Enter 2. Hopelijk is het dan wel 90 minuten bij de les.