23 september 2018 11:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Afgelopen zondag begon het 3e na een goede voorbereiding aan de competitie. Bentelo 2 was de eerste tegenstander op sportpark Groot Scholtenhagen. Na een matige partij bleef het 3e puntloos achter: 0-2.

Bentelo 2 bleek geen bijzondere tegenstander. De gasten zakten ver in en maakten het zodoende moeilijk voor HSC3 om tot kansen te komen. Het 3e was zelf echter ook niet scherp, speelde in een veel te laag tempo en vond zodoende geen gaten in de defensie. Slechts eenmaal zorgde Niels Bloemen met een dribbel voor gevaar, maar na zijn teruggetrokken voorzet werd de bal overgeschoten door Mark Oskam. De counters van Bentelo werden over het algemeen goed gesmoord, maar toch kwamen de gasten tot 2 a 3 kansjes om de score te openen. De oorzaak hiervoor lag bij HSC3 zelf, dat naarmate de eerste helft zijn einde naderde steeds slordiger ging spelen.

Na rust bleef de wedstrijd weinig spektakel bieden. HSC3 kreeg na 5 minuten wel een reuzekans toen Koen Horstink alleen op de keeper afging, maar hij wist niet te scoren. Koen wist in de loop van de wedstrijd nog een kansje te creeren, maar daarmee was de koek voor HSC3 wel op. Bentelo maakte beter gebruik van de toenemende ruimte op het veld. Tot 2 keer wist het een aanvaller achter de laatste lijn te bereiken en beide keren was het raak.

Een zuur begin van de competitie dus voor HSC3, maar wel een verdiende nederlaag. Volgende week moet het uit bij FC Aramea 2 een stuk scherper voor de dag komen om de eerste punten binnen te kunnen halen.